Dépôt DSpace/Manakin
Effect of an extra-virgin olive oil intake on the delay of cognitive decline: role of secoiridoid oleuropein?
Ouvrir une session
English
čeština
français
русский
español
Accueil de DSpace
→
Univerzita Hradec Králové
→
Publikační činnost akademických pracovníků UHK
→
Voir le document
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Effect of an extra-virgin olive oil intake on the delay of cognitive decline: role of secoiridoid oleuropein?
Klímová, Blanka
;
Novotny, Michal
;
Kuča, Kamil
;
Valis, Martin
URI:
http://hdl.handle.net/20.500.12603/360
Date:
2019
Résumé:
The purpose of this review is to examine the effect of EVOO intake on the delay of cognitive decline among the elderly.
Afficher la notice complète
Fichier(s) constituant ce document
Nom:
ndt-218238-effect ...
Taille:
1.589Mo
Format:
PDF
Voir/
Ouvrir
Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)
Publikační činnost akademických pracovníků FIM
Publikační činnost akademických pracovníků FIM
Publikační činnost akademických pracovníků PřF
Publikační činnost akademických pracovníků PřF
Publikační činnost akademických pracovníků UHK
Chercher dans le dépôt
Chercher dans le dépôt
Cette collection
Parcourir
Tout DSpace
Communautés & Collections
Par date de publication
Auteurs
Titres
Sujets
Cette collection
Par date de publication
Auteurs
Titres
Sujets
Mon compte
Ouvrir une session