Repositorio Dspace
Effect of an extra-virgin olive oil intake on the delay of cognitive decline: role of secoiridoid oleuropein?
Login
English
čeština
français
русский
español
DSpace Principal
→
Univerzita Hradec Králové
→
Publikační činnost akademických pracovníků UHK
→
Ver ítem
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Effect of an extra-virgin olive oil intake on the delay of cognitive decline: role of secoiridoid oleuropein?
Klímová, Blanka
;
Novotny, Michal
;
Kuča, Kamil
;
Valis, Martin
URI:
http://hdl.handle.net/20.500.12603/360
Fecha:
2019
Resumen:
The purpose of this review is to examine the effect of EVOO intake on the delay of cognitive decline among the elderly.
Mostrar el registro completo del ítem
Ficheros en el ítem
Nombre:
ndt-218238-effect ...
Tamaño:
1.589Mb
Formato:
PDF
Ver/
Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)
Publikační činnost akademických pracovníků FIM
Publikační činnost akademických pracovníků FIM
Publikační činnost akademických pracovníků PřF
Publikační činnost akademických pracovníků PřF
Publikační činnost akademických pracovníků UHK
Buscar en DSpace
Buscar en DSpace
Esta colección
Listar
Todo DSpace
Comunidades & Colecciones
Por fecha de publicación
Autores
Títulos
Materias
Esta colección
Por fecha de publicación
Autores
Títulos
Materias
Mi cuenta
Acceder