DSpace Repository
Effect of an extra-virgin olive oil intake on the delay of cognitive decline: role of secoiridoid oleuropein?
Login
English
čeština
français
русский
español
DSpace Home
→
Univerzita Hradec Králové
→
Publikační činnost akademických pracovníků UHK
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Effect of an extra-virgin olive oil intake on the delay of cognitive decline: role of secoiridoid oleuropein?
Klímová, Blanka
;
Novotny, Michal
;
Kuča, Kamil
;
Valis, Martin
URI:
http://hdl.handle.net/20.500.12603/360
Date:
2019
Abstract:
The purpose of this review is to examine the effect of EVOO intake on the delay of cognitive decline among the elderly.
Show full item record
Files in this item
Name:
ndt-218238-effect ...
Size:
1.589Mb
Format:
PDF
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
Publikační činnost akademických pracovníků FIM
Publikační činnost akademických pracovníků FIM
Publikační činnost akademických pracovníků PřF
Publikační činnost akademických pracovníků PřF
Publikační činnost akademických pracovníků UHK
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login