Digitální knihovna UHK
Effect of an extra-virgin olive oil intake on the delay of cognitive decline: role of secoiridoid oleuropein?
Přihlásit se
English
čeština
français
русский
español
Domovská stránka DSpace
→
Univerzita Hradec Králové
→
Publikační činnost akademických pracovníků UHK
→
Zobrazit záznam
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Effect of an extra-virgin olive oil intake on the delay of cognitive decline: role of secoiridoid oleuropein?
Klímová, Blanka
;
Novotny, Michal
;
Kuča, Kamil
;
Valis, Martin
URI:
http://hdl.handle.net/20.500.12603/360
Datum:
2019
Abstrakt:
The purpose of this review is to examine the effect of EVOO intake on the delay of cognitive decline among the elderly.
Zobrazit celý záznam
Soubory tohoto záznamu
Název:
ndt-218238-effect ...
Velikost:
1.589Mb
Formát:
PDF
Zobrazit/
otevřít
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Publikační činnost akademických pracovníků FIM
Publikační činnost akademických pracovníků FIM
Publikační činnost akademických pracovníků PřF
Publikační činnost akademických pracovníků PřF
Publikační činnost akademických pracovníků UHK
Prohledat DSpace
Prohledat DSpace
V této kolekci
Procházet
Vše v DSpace
Komunity a kolekce
Dle data publikování
Autoři
Názvy
Klíčová slova
Tato kolekce
Dle data publikování
Autoři
Názvy
Klíčová slova
Můj účet
Přihlásit se