Digitální knihovna UHK
Organic Foods in Diets of Patients with Alzheimer’s Disease
Přihlásit se
English
čeština
français
русский
español
Domovská stránka DSpace
→
Univerzita Hradec Králové
→
Publikační činnost akademických pracovníků UHK
→
Zobrazit záznam
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Organic Foods in Diets of Patients with Alzheimer’s Disease
Dziuba, Szymon
;
Ciernak-Emerych, Anna
;
Klímová, Blanka
;
Poulová, Petra
;
Napora, Piotr
;
Szromba, Sylwia
URI:
http://hdl.handle.net/20.500.12603/971
Datum:
2020
Abstrakt:
The focus of this study was on the identification and presentation of the interest in organic foods among people who provide care to patients with Alzheimer’s disease.
Zobrazit celý záznam
Soubory tohoto záznamu
Název:
sustainability-12 ...
Velikost:
643.6Kb
Formát:
PDF
Zobrazit/
otevřít
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Publikační činnost akademických pracovníků FIM
Publikační činnost akademických pracovníků FIM
Publikační činnost akademických pracovníků UHK
Prohledat DSpace
Prohledat DSpace
V této kolekci
Procházet
Vše v DSpace
Komunity a kolekce
Dle data publikování
Autoři
Názvy
Klíčová slova
Tato kolekce
Dle data publikování
Autoři
Názvy
Klíčová slova
Můj účet
Přihlásit se